Service en Onderhoud

Efficiënt Onderhoud, Betrouwbare Service

Poelstra Machinefabriek: ijzersterk in technische service. Doet preventief en correctief onderhoud. Heeft bij storingen een 24-uursdienst, 7 dagen van de week. Ingewikkelde reparaties en uitgebreide revisies. Meedenken en meewerken, op basis van heldere afspraken en duidelijke tarieven.

Betrouwbaar Onderhoud

Poelstra Machinefabriek doet steeds vaker de complete service en onderhoud voor haar opdrachtgevers. En ondersteunt of vervangt daarmee hun eigen technische dienst. Immers, uitbesteden op basis van heldere afspraken en vaste tarieven betekent vaak een enorme kostenbesparing.

Betrouwbaar Onderhoud

Poelstra Machinefabriek doet steeds vaker de complete service en onderhoud voor haar opdrachtgevers. En vervangt daarmee hun eigen technische dienst. Immers, uitbesteden op basis van heldere afspraken en vaste tarieven betekent vaak een enorme kostenbesparing.

Onze Prioriteit

In andere gevallen houden opdrachtgevers een beperkte eigen technische dienst. En worden het niet-reguliere onderhoud, spoedreparaties en ingrijpende revisies uitbesteed aan Poelstra. Ook wordt Poelstra Machinefabriek ingezet om de pieken en dalen in de productie op te vangen.